Schoenen Dames Schoenen Vollebergh Dames Vollebergh Vollebergh Dames SMVqUGzp
41 Van Schoenen Nike Kinder In Afbeeldingen 2017 Header Beste clFKT31J
Schatting door expert (14 -17u)
  1. Home
  2. Erfgoed
  3. Erfgoedobjecten
  4. Schatting door expert (14 -17u)

Laat dat erfstuk schatten!

Ooit je al eens afgevraagd of dat oud schilderijtje, die litho tekening, het porselein van je grootmoeder, een bronzen beeldje, … wel wat waard is?
Twijfel niet langer en laat het schatten door een expert tijdens de Warmste zondag van december!Schoenen Dames Schoenen Vollebergh Dames Vollebergh Vollebergh Dames SMVqUGzp

Op zondag 2 december organiseert erfgoedcel TERF ism enkele partners immers een Warmste Week event voor het goede doel in het Huis van de Voeding, Spanjestraat 141 te Roeselare.
Naast deze schatting in de namiddag kan je van 10 tot 17u nog de doorlopende originele kerstgeschenken beurs bezoeken, een veiling meemaken, je kids hun hart laten ophalen met de gratis kinderanimatie, eten en drinken, proeven van een streekbierenfestival… zie https://bienet.be/warmstezondag/

Deelnemen aan de schatting? Meld je snel aan!
Neem duidelijke foto’s van je object(en) (min. 300 dpi in jpeg formaat) en mail ze samen met een korte beschrijving ervan (jaartal, afmetingen, verhaal erachter…) naar [email protected] vóór 17 november!
Opgelet: hou er rekening mee dat je maar 15’ de tijd krijgt om je object(en) te taxeren bij de expert tussen 14 en 17u, dit komt overeen met maximaal 20 deelnemers. Indien gewenst kan je al je favoriete tijdsblok in je mail vermelden. We proberen dit dan zoveel mogelijk te respecteren. Vlug zijn is dus de boodschap!

We vragen je 10€ deelnemersgeld dat volledig naar het goede doel gaat: Pleegzorg West-Vlaanderen vzwSchoenen Dames Schoenen Vollebergh Dames Vollebergh Vollebergh Dames SMVqUGzp
Na halfweg november ontvang je dan een bericht met alle praktische info (geselecteerd of op de wachtlijst, je tijdsblok van 15’, het rekeningnummer voor de overschrijving van het deelnemersgeld, …)

Schoenen Dames Schoenen Vollebergh Dames Vollebergh Vollebergh Dames SMVqUGzp

J Schoenen Wit W Zwart Superstar Adidas tCsdhQr
Schoenen Dames Schoenen Vollebergh Dames Vollebergh Vollebergh Dames SMVqUGzp