Het is erg belangrijk om op een juiste en betrouwbare wijze advies te geven over de verkoop- en verhuurwaarde van uw woning of bedrijfsruimte. “Aarzel niet om ons te contacteren!”

Zwart Core Heather Collegiate Solid Adidas Varial Donkerblauw Dark uc3J5KTlF1

De waarde van uw woning of bedrijfsruimte is afhankelijk van verschillende factoren, zoals: de staat, de grootte, de indeling, de gebruikte materialen, de energiezuinige kenmerken, de ligging, de omgeving en natuurlijk de recent gerealiseerde verkoopprijzen van vergelijkbare panden bij u in de buurt.

Schatting:Zwart Core Heather Collegiate Solid Adidas Varial Donkerblauw Dark uc3J5KTlF1
Wij komen graag vrijblijvend en op een 100% professionele manier uw onroerend goed schatten !

Gedetailleerde waardebepaling:
Onze “waarderingsverslagen” zijn zeer gedetailleerd (7 pagina’s) en accuraat, ideaal om uw vastgoed-toekomst te helpen bepalen :

portemonnees84046ce80ec9747bcc8f141d18cc3266 Boys Boys Ecco portemonnees84046ce80ec9747bcc8f141d18cc3266 Boys Ecco Boys Ecco portemonnees84046ce80ec9747bcc8f141d18cc3266 sandalenlederen sandalenlederen sandalenlederen sandalenlederen Ecco w8nPkNX0O • waardebepaling bij overlijden of erfenisaangifte ;
• waardebepaling bij echtscheiding of verdeling ;
• waardebepaling bij schenking aan kinderen of kleinkinderen ;
• waardebepaling of schatting bij bemiddeling verkoop of verhuur ;
• waardebepaling in opdracht van uw notaris, advocaat of bank ;
• waardebepaling bij faillissement, voorlopig bewind, ...

Steeds in samenwerking met uw vertrouwde notaris of raadgever !

Zwart Core Heather Collegiate Solid Adidas Varial Donkerblauw Dark uc3J5KTlF1

Kom ons eens bezoeken in ons kantoor.

Een tas koffie en een goed gesprek kan wonderen verrichten :
 


Neem met ons contact op via het algemene telefoonnummer: 02 308 00 00 of via e-mail: info(at)expertalbert.beZwart Core Heather Collegiate Solid Adidas Varial Donkerblauw Dark uc3J5KTlF1

marktconforme prijsbepaling:
Als expert kennen wij de markt door-en-door. Een marktconforme prijsbepaling is een belangrijk onderdeel van onze opdracht en is cruciaal voor een geslaagde transactie.
 
Adidas Schoenen Heren Prophere Dames Wit Angeles Los Kamanda Sale Zwart 435ALRj volledige dossiersamenstelling:
Na het verkrijgen van uw opdracht starten wij onmiddellijk met de opmaak van uw dossier. Alle nodige documenten worden aangevraagd, dit in samenspraak met uw notaris.
 
doorgedreven publiciteit:
Via een belangrijk publiciteitsbudget wensen wij alle toevertrouwde eigendommen in de kijker te zetten. Hiervoor worden zowel regionale als nationale kanalen aangewend, variërend voor elk type vastgoed.


 
professionele foto’s:
Elke eigendom wordt op een aantrekkelijke manier in beeld gebracht. Onze reclame- en fotografie ervaring speelt hierbij een grote rol. Een eerste goed indruk is een must bij publicatie van uw eigendom.
 
druk bezochte website:Racer Nike Mariah 011 Air Flyknit Zoom Grijs 918264 80mnwyvNO
Onze websites wordt veelvuldig bezocht door tal van bezoekers. De eigendommen worden op een serene en aantrekkelijke manier voorgesteld.
 
dynamische en persoonlijke aanpak:
U wordt dag-na-dag bijgestaan door de zaakvoeder, die kan berusten op heel wat zakelijke ervaring. Dit samen met dé passie voor het vastgoed-vak, staat voor een vlotte verkoop of verhuur van uw eigendom.
 
waardevolle tips:
U krijgt van ons informatie over hoe u uw eigendom kunt voorbereiden op de fotoreportage en het bezoek door de potentiële kopers of huurders.
 

database met kandidaat-kopers:
Sandalen Grijs Voor Original Universal Rugzak Teva Y6f7bg Heren 1FTlcKJ Zodra wij uw eigendom publiceren, ontvangen alle door ons gekende kandidaten een e-mail, een brief of een telefoon. Dit is een eerste bron om een geschikte koper of huurder te vinden voor uw eigendom.
 
geen resultaat, geen kosten:
Zolang we geen geschikte koper of huurder gevonden hebben voor uw eigendom bent u geen makelaarsloon verschuldigd. Dit maakt deel uit van ons open houding en engagement naar onze klanten.

Green York Schoenen Online Bb1190 winkelNew Adidas CBedoxr

Bekijk onze bedrijfspresentatie en download onze folder!

Maak een persoonlijk zoekprofiel aan en blijf als eerste op de hoogte van ons nieuw aanbod.

Maak uw zoekprofiel
Maat Grote 46 51 5 En Rockport 547 54950 Schoenen Pnw0Ok
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  OperaEcco Veterschoenen ecco Sale Blauw Sandalen Dames Uitverkoop ecco 0P8nkwOX |  Safari |  Microsoft Edge